Тенис академията на Сесил Каратанчева предоставя нова възможност за любителите на тениса като през август ще приеме кръг от Вечерните турнири на най-голямата аматьорска верига в България Интерактив тенис – 7 Night Tour 2022.

Благодарение на рейтинговата система на Интерактив Тенис, вечерните турнирите успешно биват разпределяни на три различни нива на качество, което гарантира максимално равностойни двубои.

Състезанието започва още на 1-и август, а традиционно в първата седмица започват начинаещите от категория 125. Тази категория е и най-ниското ниво от вечерните турнири и на практика е най-подходяща за всички, които не са събирали смелостта да се включат в тенис състезание до този момент.

Средната категория на събитието започва седмица по-късно, 8-и август, като в нея освен начинаещите играчите с рейтинг от 10, 9 и 8, право на участие имат и играчите с рейтинг 7 и 6, които са на практика и поставените в категория 250.

Академия Каратанчева

Най-високата категория на турнира – ITL500 стартира на 15-и август, като за нея няма абсолютно никакви рестрикции. Въпреки това и в нея, както и в останалите категории, начинаещите могат да се записват, за да трупат допълнителен опит в състезателна атмосфера, а и най-добрите състезатели са поставени и достигането до среща с такъв състезател е истинско предизвикателство.

Вечерните турнири са сред най-популярните в средите, като турнирите, чрез които всеки може да се докосне и почувства досущ като своя идол. Освен формата 2 от 3 сета, квалификациите за всяка схема, състезанията са с продължителност от две седмици, което позволява на любителите да се потопят в емоцията, наречена тенис турнир.

“Радваме се, че ще бъдем домакин на най-популярната любителска верига в страната. Тенис академията ни разполага с шест перфектни клей корта и е напълно подготвена да приеме турнир от такава категория. Традиционно всяка неделя организираме любителски турнири, но с домакинството на вечерните турнири, ще дадем допълнителна възможност на нашите абонати и в същото време много нови играчи ще могат да се уверят в качествата на базата, която градим всеки ден с моя екип и влагаме много любов в това”, заяви Сесил Каратанчева.

Записването за трите категории вече е отворено, а желаещите да се включат в категория ИТН 125 могат да го направят до 30 юни. За повече информация и регистрация може да постетите сайта на Интерактив Тенис - ТУК.