Сестрите Винъс и Серена Уилямс оставиха имената си в историята на световния тенис. Двете сестри имат общо 30 титли от "големия шлем".  
 
По-голямата Винъс се върна назад във времето и си спомни за триумфа на Уимбълдън през 2000-ата година. Тя  оценява тази титла като изключително ценна и я определи за една от най-сладките в кариерата си. 
 
„Още преди началото на турнира си казах, че трябва да го спечеля. Спомням си всичко много ясно, без значение, че изминаха 20 години. Тогава усещах, че е дошло моето време и бях изключително мотивирана. 
 
Със Серена дължим много на нашия баща, който ни научи на важните неща в живота. Още, когато бяхме деца, татко дойде и ни каза: Изберете си един турнир, който искате да спечелите. 
 
Аз избрах Уимбълдън, а Серена US Open. И двете постигнахме много, смятам, че със сестра ми можем да се гордеем с постиженията си", заяви 7-кратната шампионка от „шлема“ и бивша номер 1 в света.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.