Мария Шарапова гостува в популярно австралийско токшоу, дни преди старта на Australian Open. Тя говори за връзката си с Григор Димитров, и призна, че винаги хаби много нерви покрай неговите мачове. Маша даде и ясна насока на българската тенис звезда, как НЕ иска да получи предложение за брак...

Приятелят ти е тенисист, Григор вече е близо до Топ 10, какво правиш като зрител?"О, нищо. Изключително е изнервящо да гледам. По-лошо е да гледаш, отколкото да играеш. Обикновено когато гледам си говоря - о, искам да съм там - защото виждам различни неща отвън, и просто искам да отида и да ги направя сама. Наистина се стресирам."

Заедно сте от няколко години, но не носиш никакъв пръстен в момента. Теоретично, ако имаше предложение за брак, какво  щеше да предпочетеш - нещо голямо, публично, или по-лично предложение? "Изобщо не обичам спектакли."

Ако се случи на корта например? "Ужас. Никога не съм обичала такива неща. Предпочитам нещата да ги пазим между нас, в по-личен, по-интимен начин."

Маша се измайтапи и с facebook популярността си - с над 15 милиона последователи - "Мисля, че натискам бутона Like докато спя..." Тя добави, че не си спомня да е отхвърляла молба за приятелство от някой друг популярен тенисист.