Световният номер 1 Новак Джокович вече се подготвя за предстоящия Ролан Гарос. Само броени дни преди началото на турнира от Големия шлем победителят от надпреварата в Рим отправи сериозно предупреждение към младите звезди на тениса.

Според Ноле всички фенове на играта предпочитат да гледат него, Роджър и Рафа в спор за големите титли.  Сърбинът допълни, че младите трябва да постигнат още много, за да спечелят любовта на публиката.

Getty/Gulliver
9 снимки

„Хората обичат най-много мен, Рафа и Роджър и никой не може да ме убеди в противното. Те искат ние тримата да играем още дълго и да правим незабравими мачове.  Това, че младите звезди идват и започват да показват възможностите си е хубаво, но все още те са много далеч от нашето ниво”, коменитра той.

„Убеден съм, че когато тримата спрем с тениса интересът ще спадне, останалите трябва да постигнат още доста, за да завоюват големите трофеи. Рафа, Роджър и аз сме най-обичани от хората по света, защото сме способни да печелим велики мачове и носим на  зрителите истинска радост и наслада. Очаквах Тийм да триумфира в Ню Йорк, не съм изненадан от успеха му.  Смятам, че трудно някой ще надмине постиженията на тримата големи, колкото и да са добри останалите, а и никой от нас все още не мисли за отказване“, сподели носителят на 17 титли от „шлема“.