Световният №3 в тениса Стефанос Циципас призна, че Лейвър Къп е любимият му турнир и сподели, че с удоволствие би участвал всяка година. 
 
„Няма две мнения по въпроса. Обичам Лейвър Къп и това е любимият ми турнир. Надявам се повече никой да не ме пита кое е любимото ми състезание, защото вече казах. Атмосферата е съвсем различна, треньорите на Европа и останалия свят са истински легенди на тениса, феновете се забавляват по страхотен начин. Винаги бих играл и се радвам, че помогнах на моя отбор да спечели категорично“, коментира Циципас.
 
Той вече се подготвя за своето участие на турнира в Индиън Уелс, който започва след седмица. След оттеглянето на Новак Джокович, гъркът безспорно ще е един от големите фаворити за титлата. 
 
Макар и в момента около Циципас да има доста скандали, най-вече заради дългите паузи, които взима напоследък в неговите мачове, това изглежда, че по никакъв начин не влияе на полуфиналиста от  Australian Open. Доста тенисисти упрекнаха младока за поведението му и го обвиниха в нечестна игра, но Циципас продължава своя път  и тепърва иска да  спечели много големи титли, включително и мейджъри.