Най-голямата семейна тенис и СПА верига Уикенд тур ще гостува за пръв път в Дюни Холидей Вилидж. От 3 до 9 септември ваканционното селище ще бъде домакин на втората тенис ваканция за годината и ще предложи на състезатели и техните близки перфектни възможности за спорт и релакс. Мачовете ще се играят на 10 тенис корта, от понеделник до неделя, като по програма ще се състезават мъже и жени индивидуално и на смесени двойки. Победителите ще получат ваучери за пазаруване в магазини Sport Box от Wilson и специални награди от домакините.

Организаторите припомнят, че отличните тенис умения не са задължителни за участие в надпреварите на Уикенд тур. Основната им цел е да съчетаят спорта с почивката за цялото семейство и приятелите. Турнирите са място за среща с нови съперници, а настаняването е на цени, с 20 на сто по-ниски от обичайните за сезона.

Ваканцията в Дюни Холидей Вилидж е all inclusive и със сигурност ще бъде незабравимо изживяване. На разположение на участниците и приятелите им ще бъде не само спортният център на комплекса, но и аквапарк, 8 ресторанта и 10 бара, включително тенис-корт бар. В свободното от мачове време всички могат да ползват четирите плувни комплекса, да почиват на морския бряг или да пробват някой нов спорт: планинско колоездене, аеробика, плажен волейбол, уиндсърф, степ-аеробика, гмуркане и още много други. Вечерите са запазени за купони, а в амфитеатъра има вечерни шоу програми, курсове по танци, зумба и водни игри. Настаняването е в четиризвездния Duni Holiday Village.

Уикенд тур в Дюни