Семейната тенис и СПА верига Weekend Tour пътува този уикенд за втората си дестинация за сезона – петзвездния Ува Нестум в Гоце Делчев. През 2018 приятелите на тениса и семействата им бяха очаровани от отличните условия за спорт и почивка в комплекса, а тази година местата в схемата бяха запълнени за броени дни.

Затова организаторите предвиждат от 25 до 27 октомври още един турнир в това чудесно кътче на България, което предлага вълшебна природа, собствена изба, 17 дка лозя, СПА и спортен център.

В Ува Нестум Оупън I ще се включат 24 мъже и 4 дами. Домакините са осигурили награди за всички финалисти, а за жените има специални изненади. Турнирът започва в петък с тренировки и климатизация. В събота са мачовете в групите и елиминациите, а в неделя – финалите при мъжете и при жените.

Срещите ще се проведат в спортния център на Ува Нестум, като кортовете са от високотехнологична настилка от изкуствена трева. В свободното време тенисистите и близките им могат да дегустират вината, производство на бутиковата изба Uva Nestum, както и да разпуснат в СПА центъра и зоната за релакс.

източник: Интерактив тенис

2019 година бележи бум в интереса към семейните тенис турнири на Weekend Tour. Все повече семейства се включват в почивките, а местата се изчерпват за броени дни. Затова организаторите призовават желаещите да играят в Санта Марина Оупън от 23 до 26 май да не чакат, а да заявят участие.

До момента са записани 50 семейства, които ще прекарат майските празници край морето. Това е един от дългите уикенди на веригата и всеки участник в турнира има гарантирани по шест срещи. Освен това в тенис комплекса до Созопол ще има групи за обучение на начинаещи от различни възрасти.

До края на седмицата от Weekend Tour ще отворят записването и за Хисаря Оупън, от 28 до 30 юни, като и тази година интересът към дестинацията е традиционно голям.

Повече информация за веригата и за предстоящите турнири можете да намерите на Weekend Tour.