Григор Димитров очевидно си прекарва добре след края на сезона в тенис елита. Гришо влезе в няколко престижни класация за най-добър удар на годината, както и за снимка на годината, а в това време отиде в САЩ. Българинът бе в Чикаго, където посети базата на своя спонсор Wilson, а от фирмата за тенис ракети не дадоха на Димитров да скучае. За доказателство вижте видеото!

Гришо обаче е отделил време и на другия си основен спонсор – Nike. По време на американския си тур първата ракета на България прекара няколко дни в Бийвъртън, където се срещна с екипа на Nike и дори засне рекламен клип за мощната компания. В него българинът е поставен пред интересно предизвикателство – да изпълни успешен сервис с превръзка на очи.

Наградата за Гришо при успешно изпълнение щеше да бъде маратонки от новата серия „Nike Flame Vapors“, с които през следващия сезон ще играят още Роджър Федерер, Хуан Мартин Дел Потро и Томаш Бердих. Хасковлията изрази голямо желание да играе с новите маратонки, но дали се справи с предизвикателството и дали заслужи маратонките, вижте сами ТУК!