Навръх Националния празник 3 март Гонг научи една много приятна новина – България скоро очаква на бял свят нов тенис-талант! Или може би нов чаровен колега-журналист?!

Колежката ни от Нова телевизия – Ина Чочева, умело прикриваше до днес, че скоро ще става майка. Блондинката дори навлиза в шестия месец, а по никакъв начин не й личи на стройната фигура.

Относно бащата – това е един от най-известните ни, добри и познати тенисисти – Тодор Енев. С известно притеснение той потвърди, че след 10 години заедно с Ина, ще стават родители. Събитието се очаква в началото на месец юли.

„Вярно е, че ще ставам баща. Заради това мотивацията в отбора на България за Купа Дейвис и мачовете тази седмица трябва да бъде по-сериозна - защото семейство трябва да храня! Трябва да бием Монако и заради това!” - пошегува се Тошко.

Пред Гонг Ина пък сподели: „Много сме щастливи от това, че чакаме бебе. Днес ходих на преглед и вече знаем дали ще е момче или момиче, но засега това ще запазим в тайна. Изключително се радвам, че ще ставам майка. С Тошко си искахме бебе, очакваме с нетърпение лятото. Да е живо и здраво, пък сватбата после. Такава ни е програмата”. Колежката ни пък се вълнува от изхода на сблъсъка България – Монако и заради факта, че от него зависи кой ще бъде следващият съперник на тенисистите ни, а оттам и къде по света ще бъде любимият й по време на термина. 

Явно в спортната редакция на Нова телевизия пък са си направили стриктен график за майчинство. След Йоана Гочева, майка стана Вили Асенова, а сега е ред и на Ина Чочева.

Едно е сигурно, бебенцето на Ина и Тошко ще бъде винаги усмихнато като родителите си! Гонг пожелава на двамата много любов, здрав и щастлив наследник, пък за професията – тенис или журналистика, ракета или микрофон – има време, а защо не и двете! И за финал - Ина и Тошко да не забравят да ни поканят на сватбата!