Утре на кортовете на Sofia Tech Park започва петият турнир от сериите чалънджър на Интерактив тенис 5 Challenger | Sofia Tech Park. Надпреварата ще се проведе в събота и в неделя, като през първия ден ще играят начинаещите, а във втория могат да се включат всички, без ограничения в уменията.

Чалънджър сериите на ИТЛ привличат все повече приятели на тениса, тъй като дават възможност за срещи с нови съперници и носят опит в играта на точки. Всички участници имат гарантирани най-малко два мача. 

И през двата дни загубилите в първи кръг играят утешителен турнир, а най-запалените излизат на кортовете и в двата дни на надпреварата. Както всички турнири на Интерактив тенис, и чалънджърите се провеждат при предварително изготвена програма, с минимално чакане и мачове с равностойни съперници.

В неделя организаторите от Интерактив тенис подготвят изненада за всички участници. Ботега осигурява пенливо вино, за да охлади страстите в горещото време. Схемата за турнира в неделя все още е отворена, а желаещите могат да се запишат на сайта на ИТЛ - www.interactive-tennis.com.