Григор Димитров може и да не бе сред тенисистите с най-високо класиране в ранглистата на провеждащия се през тази седмица турнир в Банкок, но пък може да се похвали с една от най-гръмогласни и атрактивни агитки измежду всички участници на състезанието.

Гришо бурно бе подкрепян от група тайландки, които специално за мачовете бяха облечени в тениски с надпис "Haide Grisha" на фона на сърце, а след загубата на първата ни ракета от Ришар Гаске, местните фенки изпратиха българина със специален подарък - една от върпосните тениски, на която бяха добавени надписи като "Ще се видим следващата година - от феновете ти в Тайланд" и "С любов", както и имената на всички от тайландската агитка, информира сайтът tenniskafe.com.

"Моля те, върни се следващата година на турнира в Тайланд. Обичаме те!" или "Продължавай да се бориш! Надявам се догодина отново да участваш на PTT Thailand Open", са част от коментарите на тайландските фенове в профила на Гришо във Фейсбук.

СНИМКИ: Тайландски фенки със специален подарък за Григор Димитров

източник: http://tenniskafe.com

След Тайланд Григор ще се отправи към Токио, където следващия понеделник започва турнир от категорият АТР 500. За момента Гришо е втори в квалификациите и е с реални шансове да попадне директно в основната схема, където са още имена като Мъри, Бердих, Типсаревич, Алмагро, Раонич, Симон, Нишикори, Вавринка, Монфис, Троицки, Багдатис, Томич и още десетина представители на Топ 60 на света. Ако не успее, то първата ни ракета ще играе в квалификациите, започващи този уикенд.

СНИМКИ: Тайландски фенки със специален подарък за Григор Димитров

източник: http://tenniskafe.com