Григор Димитров в момента е в Швеция и се подготвя за започващия през следващата седмица турнир в Бостад, а с него е и Мария Шарапова, която никога досега не бе посещавала скандинавската страна.

„Стокхолм е новото ми любимо място за почивка. Отне ми само 26 години, за да стигна дотук“, пошегува се Маша. „Също така това е може би градът с най-добре облечените хора. Всичко изглеждат толкова добре. Докато съм в Стокхолм ми се иска да започна блог за модата“, добави рускинята, споделяйки и снимка от посещението си в шведската столица.

Гришо, за разлика от приятелката си, е в Швеция „по работа“, а на турнира в Бостад ще изиграе последното си състезание на клей за този сезон. Ако няма отказали се тенисисти, Димитров ще е седми поставен в основната схема, а останалите седем са Ферер, Бердих, Алмагро, Монако, Янович, Робредо и Троицки, пише tenniskafe.com.

В Куинс и Уимбълдън - последните два турнира, на които Григор участва, Шарапова го подкрепяше от трибуните, а дали сега е само за няколко дни на посещение в Стокхолм или ще остане и за турнира в Бостад, предстои да разберем.