Ваканционно селище Санта Марина кани всички любители на играта на най-големия тенис празник. От 23 до 26 май в уникалния комплекс на южното черноморие ще се проведат турнир и тренировъчен лагер. Всички приятели и гости на надпреварата могат да се възползват от частния плаж на Санта Марина и от отличните условия за почивка и възстановяване.

През последните години комплексът се превърна в един от най-добрите тенис центрове в страната, където се провеждат десетки състезания за професионалисти и любители. Участниците в Санта Марина Оупън I имат гарантирани минимум шест срещи в първите два състезателни дни. Те ще бъдат разделени в групи от по четирима, а всички освен в турнира поединично могат да играят и на смесени двойки. Както обикновено, победителите ще си тръгнат с ваучери за почивка от Санта Марина.

Освен тенис турнира домакините и организаторите от Weekend Tour предвиждат и тренировъчен лагер за начинаещи и напреднали. Тенис кемп Санта Марина ще помогне на малки и големи да изградят добра основа на играта за кратък период от време, а най-добрите ще проведат интензивни тренировки. Занятията ще се водят от треньори, които ще се съобразят с индивидуалните особености на всеки участник. Курсът включва тактически упражнения, игрови ситуации и тренировки за физическа издръжливост, а всички имат гарантирани 10 часа игра в групи до 4 души. В края на курса участниците ще могат да разиграват, да изпълняват сервис и да отбелязват точки, и ще познават основната техника, тактика и правила на тениса.

До момента за надпреварата от 23 до 26 май са се записали повече от 50 семейства от цяла България, както и гости от Гърция. Свободни места все още има, така че желаещите да играят и да почиват в луксозна обстановка все още имат шанс да го направят.

След Санта Марина Weekend Tour се отправя към известния с минералните си извори град Хисаря. Интересът към четвъртия за годината турнир е огромен, а регистрацията вече е отворена.
Повече подробности за Weekend Tour можете да научите тук.