Перфектната тенис почивка организира Уикенд тур от 3 до 9 септември в Duni Royal Resort до Созопол. Това е втората ваканция на веригата за 2018 година – с ол инклузив обслужване, тенис 24 часа в денонощието, аквапарк и амфитеатър с вечерни програми. Домакин ще бъде четиризвездният комплекс Duni Holiday Village, който предлага уют, зеленина и много възможности за спорт и релакс. Състезателите и техните близки и приятели ще имат на разположение 8 ресторанта, 10 бара и четири плувни комплекса.

Не е за изпускане и идеалният плаж на Дюни, дълъг 4,5 км, с кристална вода и копринен пясък. Тук последните дни на лятото са слънчеви и топли, но жегата от август я няма, а времето е чудесно за плуване и за събиране на тен. Вечер разходките са незабравими – до пристанището на Дюни или из боровите гори на природния резерват, в който е разположен курортът.

Освен почивка и забавления, Duni Tennis Holiday WT 2018 включва и няколко турнира: поединично – мъже и жени, и на двойки – мъже, жени и смесени двойки. Организаторите гарантират най-малко един мач на ден, но в останалото време десетте тенис корта на спортния комплекс на Duni Royal Resort ще бъдат изцяло на разположение на гостите от Уикенд тур.

Перфектна ваканция предлага Уикенд тур за любителите на тениса през септември

източник: Интерактив тенис

Както обикновено, победителите в турнирите ще получат награди от Уилсън България и от верига магазини Sport Box. А от Уикенд тур гарантират най-ниските цени за сезона, предлагани от всички туроператори: шест дни пълно обслужване, релакс и тенис за 588,50 лв. на човек в двойна стая.

Тенис ваканцията Duni Tennis Holiday WT 2018 е подходяща както за напреднали, така и за играчи, които правят първи стъпки в спорта. Тя е идеална възможност за трупане на опит в състезателна обстановка и за откриване на нови партньори и приятели. Повече подробности за най-голямата семейна тенис и СПА верига Уикенд тур и за записването за Duni Tennis Holiday 2018 можете да намерите на сайта weekendtour.bg.

Перфектна ваканция предлага Уикенд тур за любителите на тениса през септември

източник: Интерактив тенис