Четвъртото издание на AT Tennis Adventures, част от календара на Национална тенис лига, което се проведе на 20 и 21 юни, на СК „Дема“ вече има своите нови шампиони. Турнирът и тази година беше валиден за Държавно лично първенство по тенис за ветерани, така че победителите при ветераните (възрастови групи мъже35+, 45+, 55+ и жени 35+) са новите Държавни шампиони по тенис. 

Ето и имената на тенисистите, които ще представят България на предстоящото Европейско първенство за ветерани в София (6-12 юли):
Чавдар Иванов – мъже 35+
Пейчо Пейчев – мъже 45+
Слави Такев – мъже 55+
Стефка Бончева-Илиева – жени 35+

Победителите в Държавното първенство получиха купи и платена такса участие за Европейското.

В AT Tennis Adventures се проведе надпревара и в още две възрастови групи, които не участват в Държавното първенство за ветерани – мъже Premium 18+ и жени 18-35.

Теодор Венков е победителя в престижната Premium 18+, след като на финала той победи Радослав Владимиров с 9:5. При жените Елена Андонова спечели шестата си поредна титла от шест изиграни сингъла. На финала тя победи миналогодишната шампионка от тази група – Радостина Стефанова в доста оспорван мач завършил 9:7 за Андонова.

На официалното награждаване присъстваха г-н Илиян Терзиев – Управител на AT Engineering 2000, основен спонсор на този турнир и г-жа Здравка Йорданова – Олимпийска шампионка по гребане и председател на Мастърс федерацията.