След невероятната победа на Григор Димитров над световния номер 1 Новак Джокович, най-добрият български тенисист се отдаде на заслужена почивка и нежни ласки.

Часове след като изхвърли сърбина от турнира в Мадрид, Гришо бе уловен от папараци в прегръдките на... Мария Шарапова.

Двамата, които доскоро отричаха за връзката си, направиха романтична разходка из улиците на испанската столица, а снимките може да видите ТУК!

Веднага след двубоя в Мадрид, Григор Димитров застана пред микрофона, за да обясни на какво се дължи успехът му срещу сърбина.

„Искам да благодаря на моя отбор, на моето семейство, което не е тук. Няколко думи от моята приятелка, които тя ми каза преди началото на мача. Думите й ми помогнаха и ще ги помня винаги. Няколко изречения, които съм чувал и преди, но определено ми подействаха в този момент“, заяви щастливият Григор Димитров.

Веднага след това последва въпрос на репортера, какво е казала тя, но тайната ще си остане само между Гришо и Маша. „Това е лично, но определено искам да й благодаря“, допълни Гришо.

Тази вечер българският тенисист ще се опита да достигне до втори четвъртфинал на турнир от сериите Мастърс в кариерата си, като на пътя му се изправя швейцарецът Станислас Вавринка. Шарапова също има мач от осминафиналите днес срещу германката Забине Лисицки.

ВИЖТЕ РОМАНТИЧНИТЕ СНИМКИ НА ГРИШО И МАША!