„Най-трудният момент и най-голямото предизвикателство за мен, когато играя, е когато осъзная, че съм сама на корта, че всичко зависи от мен, и именно в този момент се концентрирам и си вдъхвам сили за победа“, това заяви руската тенисистка Надя Петрова след победата си над Чзе Цжън на 31 октомври. Признанието й беше част от специална среща – meet&greet с Мария Йорданова, организирана от ексклузивен партньор на Турнира на Шампионките.

Срещата с Надя Петрова беше специален подарък за Мария, която се оказа почитателка на тениса и на прочутата марка на спонсора. В рамките на около 10 минути Мария имаше възможност да поздрави Надя Петрова за победата й над китайската състезателка и да й зададе няколко въпроса, свързани с корта. Надя Петрова беше първата, която провокира диалог с въпроса „Играеш ли тенис?“.

След положителния си отговор, въпросите, чиито отговори Мария поиска да разбере от руската тенисистка, бяха кое е най-трудното за Надя, когато е на корта и как се чувства тенисистката след победата над Чзе Цжън.

„След тази победа съм по-спокойна, щастлива, и готова да продължа напред“, коментира Надя Петрова, на която днес, 01 ноември, предстои мач със сънародничката й Мария Кириленко. Срещата между Надя Петрова и Мария беше „запечатана“ и с автограф. След срещата Мария коментира, че: „Усещането да се запознаеш с толкова известна и успяла жена, е вълнуващо, и, в същото време, мотивиращо“.

Надя Петрова на среща с българска фенка на тениса