Григор Димитров запази 18-ата си позиция в ранглистата на Мъжката тенис асоциация (АТР). Първата ни ракета тази седмица стартира участието си в Стокхолм, където преди три години спечели първа титла в кариерата си.

Поставеният под №2 Димитров ще играе на старта с победителя от мача между Бенямин Бекер от Германия и Юрген Цоп от Естония.

В челната десетка Милош Раонич се настани на четвъртото място, а зад него пети и шести са съответно Кей Нишикори и Рафаел Надал. Гаел Монфис пък измести Роджър Федерер от седмата позиция. /БГНЕС

Зрителите на DIEMA EXTRA ще имат изключителното удоволствие да проследят на живо представянето на Григор Димитров в предстоящия турнир в Стокхолм.

На живо, в каналите на DIEMA EXTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 почитателите на тениса ще могат да проследят и всички други интересни срещи от турнира в шведската столица.

Същото можете да направите и в платформата GONG PLAY.

В програмата на каналите на DIEMA EXTRA ще залегнат три мача днес, 17-и октомври, като излъчването им ще стартира от 15 часа.

Във вторник, сряда, четвъртък и петък са предвидени за излъчване по 4 срещи, като първата сесия е между 13 и 17 ч., а втората - от 19.30 до 23.30 часа.

Полуфиналите в събота, 22-и октомври ще се предават съответно от 14 и от 16 часа.

В неделя зрителите на DIEMA EXTRA ще могат да гледат финала на двойки - от 14 часа, както и финала на сингъл при мъжете от 16 часа.