35-ото издание на Държавното първенство по тенис за журналисти "СИ Банк" завърши в неделя с много медали, награди и усмивки за призьорите и всички, станали част от двудневните битки на журналистите.

След като в събота бяха определени голяма част от шампионите в различните възрастови групи, в неделя бе ред за последните финали - при жените индивидуално и при мъжете над 45 години.

Над всички във вълнуващата надпревара се представиха трима - изпълнителният директор на Нетинфо Христо Христов, тенис коментаторът на Mtel Sport и световен шампион по тенис за журналисти Тодор Попов и Десислава Кулелиева от вестник "24 часа". Те спечелиха по два златни медала, след като бяха №1 в своите възрастови групи както по единично, така и по двойки.

Поводи за радост имаше и екипът на Gong.bg, след като нашият представител Емил Евтимов спечели два медала - сребро на единично при мъжете до 40 години и бронз на двойки в тандем с Боян Чулков (Спортал).

Изпълнителният директор на СИ Банк Петър Андронов лично награди призьорите, а всичко завърши с коктейл на тенис кортовете на ТК "Дема", който бе любезен домакин на турнира.