През идния уикенд Хисаря приема десетото издание от надпреварата Hissar Open. По традиция участие ще вземат любители на тениса от цяла България, а самите състезатели ще бъдат със своите семейства по време на надпреварата. 

Туристическото селище е пословично със своите минерални извори, като именно това е основната притегателна сила за различни туристи и появата им там.

Турнирът стартира в петък, като от този момент състезателите имат шанса да се приспособят и да свикнат с настилките. Вечерта в последния работен ден от седмицата участниците ще могат да вземат участие в безплатен турнир по боулинг на пистите в СПА Хотел Хисар.

Съботният ден пък ще види същинските дуели, а играчите са разпределени в групи. След изиграването в тях ще стане ясно кои ще попаднат в основната схема на надпревaрата. 

В неделя пък ще се изиграят финалните мачове на сингъл и двойки, а успоредно с напечените мачове организаторите са предвидили редица забавление за всички.  Остават още четири места за записване в турнира. Повече информация може да намерите ТУК.