Матеуш Ейсмонт няма да продължи участието си на есенния Мастърс, поради неотложен личен ангажимент през този уикенд. Пред Interactive Tennis, полякът признава, че съжалява, че няма да успее да продължи в една от любимите му надпревари.

„В момента съм в страхотна форма и се чувствах готов отново да спечеля този специален за мен турнир, но непланиран личен ангажимент е причината да се оттегля. Поздравявам момчетата за отличната игра до момента, като с нетърпение ще следя изявите им на централния корт на БНТЦ", заяви шампионът от миналата година и победител в ITL Finals 2021.

По този начин Марк Хаджиджеков се класира служебно за първия си финал в надпревара от сериите Мастърс, където утре му предстои сблъсък срещу победителя от другия полуфинал между Саркис Харалампиев и Светослав Стоичков.

Полуфиналната среща ще започне днес, точно в 18:00ч, като финалът в неделя е със същия начален час. От Интерактив тенис приветстват всички желаещи да наблюдават двубоите в Борисовата градина, като в същото време обещават, че ще излъчат двубоите на живо в FB за тези, които няма да успеят да присъстват.