Любовта дава криле! Това със сигурност важи и в случая на Григор Димитров, който вчера постави на колене световния номер 1 Новак Джокович. Разбира се, принос, макар и малък има и руската звезда Мария Шарапова.

През последните месеци в тенис средите усилено се говори, че българският състезател и Хубавата Маша са повече от приятели.

Веднага след двубоя в Мадрид, Григор Димитров застана пред микрофона, за да обясни на какво се дължи успехът му срещу сърбина.

„Искам да благодаря на моя отбор, на моето семейство, което не е тук. Няколко думи от моята приятелка, които тя ми каза преди началото на мача. Думите й ми помогнаха и ще ги помня винаги. Няколко изречения, които съм чувал и преди, но определено ми подействаха в този момент“, заяви щастливият Григор Димитров.

Веднага след това последва въпрос на репортера, какво е казала тя, но тайната ще си остане само между Гришо и Маша. „Това е лично, но определено искам да й благодаря“, допълни дискретният тенисист.

Любопитното е, че веднага след мача на хасковлията в Мадрид, Мария Шарапова трябваше да излезе, за да изиграе своя мач от женската схема на надпреварата. Така че със сигурност рускинята е била близо до Григор по време на вчерашния му триумф.