Магдалена Малеева подновява състезателната си кариера за България, научи ексклузивно Гонг! Най-малката от сестри Малееви е потвърдила завръщането си на корта, като вече е дала съгласието си да бъде в тима на България за Фед Къп. Родената на 1 април 1975 година тенисистка за последно бе в тима ни за неофициалното световно отборно първенство в ролята на играещ капитан в средата на месец юли 2005 година на плей-офа в Япония.

Новината ни бе потвърдена от ръководството на Българска федерация по тенис, която в годината на 80-годишния си юбилей може да се похвали с доста успехи във всички възрастови групи.

Най-добрата и успешна тенисистка на България за последните години преди три месеца спечели Държавното първенство по тенис за втори път след 1998 година. Маги участва в демонстративен турнир на звездите по време на Уимбълдън в Лондон заедно с партньорката си на двойка Анабел Крофт. Преди това излезе на корта срещу Борис Бекер и Бойко Борисов, на 13 декември 2008 година стана майка за втори път на Марко, след като година и половина по-рано се роди първородната й дъщеричка Юлия. Бенефисът й бе на 29 април 2006 година, но явно не може да се откъсне от емоциите с ракета на корта!