Вторият турнир през 2022-а година от веригата на Weekend Tour започва в комплекса Санта Марина Созопол предстоящия четвъртък. Девета поредна година стилният комплекс ще бъде домакин на най-запалените аматьори тенисисти и техните семейства. Този път участие са заявили хора от София, Пловдив, Кюстендил, Казанлък и Бургас. 

Местата в основната схема за лимитирани и ограничени, като любителите ще мерят сили на най-добрите хард кортове в България. Четвъртк започват тренировките, а петък и събота ще се играят мачовете от груповата фаза. Неделният ден пък ще отреди шампионите от надпреварата.

Фаворитите преди старта при мъжете са Евгени Манов от Варна и Атанас Апостолов от Кюстендил. С най-водещи шансове при дамтие е №1 на ИТЛ за 2021-а година - Ваня Желязкова. Нейната добра приятелка Искра Бочева също е считана за претендент за трофея при жените.

Победителите ще получат ваучери - почивка за двама в комплекс СПА Ризорт "Свети Иван Рилски" в Банско.

Както винаги, за участниците в тенис турнира са осигурени най-добрите цени за нощувки в комплекса. Домакини дават и 10% отстъпка от консумацията в ресторантите вътре. Научете повече за настаняването и турнира и направете своята регистрация www.weekendtour.bg.