16 дами се пускат на 14 декември в Коледен дамски турнир, който ще се проведе в MG Tennis Club. 

Едно от най-модерните спортни съоръжения в София покани Интерактив тенис за организация на надпреварата, която ще е във формат директни елиминации и тайбрек сет до 6. За участие в ITL Women’s Tournament са се записали опитни играчки като Диана Митева, Ива Дарданова, Искра Бочева, Стефани Андреева и Еми Абаджиева. 

Ще се включат и начинаещи тенисистки, като схемата гарантира равностойни първи мачове. Турнирът е отлична възможност за трупане на игрови опит и за откриване на нови тенис партньори. Организаторите очакват оспорвани срещи, тъй като чисто женски турнири се провеждат рядко, а много от дамите играят в състезания наравно с мъжете. На 14 декември аматьорките ще сверят часовниците си и ще демонстрират наученото през годината.

ITL Women’s Tournament започва в 16:00 часа, а срещите ще са със съдия на клетка. Настилката в MG Tennis Club e Green Set - официалното покритие на кортовете на ATP от повече от 25 години. На него се провеждат състезания за ATP и WTA, за купа „Дейвис“, Фед Къп и олимпийските игри. Green set е подходяща за всякакъв тип играчи и стилове, а слоевете й поемат натоварването от гърба и ставите, с което рискът от травми става минимален.