Интересът на феновете към Мария Шарапова и Григор Димитров се засилва с всеки изминал ден. Тъй като двамата нито отричат, нито потвърждават връзката си, това поражда какви ли не версии сред привържениците.

В разгара на Откритото първенство на Австралия по тенис, слуховете продължават да се носят. Поредният пост на самата Мария Шарапова в една от социалните мрежи също породи доста предположения и закачки.

„Взех си леден душ този следобед и все още се треперя. Нещо нормално в деня без мачове. Търся топла приятелска прегръдка.. Dolce (Сладък - бел.ред.) !! :)“ - написа Хубавата Маша.

Именно последната дума "Dolce" се оказа онази, която разбуни духовете. Според голяма част от последователите на Шарапова в Twitter, Dolce вече е новият прякор на Григор Димитров. И това нейно послание е насочено именно към него. Разбира се, всичко написано в мрежата е само в кръга на шегата и с много добри чувства и към двамата.

Феновете на тенисистите продължават да търсят доказателства за връзката им. Някои от привържениците дори публикуваха свои мнения в Twitter, с молба, следващият път режисьорът на тв излъчването на мач на Мария Шарапова да започне да следи много изкъсо кой точно стои в публиката на срещите й в Мелбърн. Според привържениците, най-много трябва да се обръща внимание на хората с качулки. Вероятно някъде там се крие Григор Димитров.