Карлос Моя си хареса българка! Бившият тенисист №1 в света си избра пловдивчанка. Става дума за Ани Ангелова. Но това не е нова любовна тръпка на родения в Палма де Майорка спортист, все пак той има до себе красивата актриса Каролина Сересуела. Испанката която преди 9 години спечели националния конкурс за красота „Linda de España” го дари с дъщеричка на име Карла само преди два месеца.

Карлос Моя си хареса непрофесионалния модел от града под тепетата Ани, за да му партнира във видеоклипа, който ще популяризира новия му парфюм по цял свят.

Тенисистът освен, че ще е част от 80-годишния юбилей на БФТенис в събота, има и други важни задачи. Той пристига утре благодарение на фирма „Камко”, която разпространява у нас неговите аромати.

Първият рекламен клип на едноименния парфюм на Моя бе заснет преди пет години в Испания, но от българи. Тогава шампионът от „Ролан Гарос” 1998 година остана изключително доволен от работата на родните специалисти, видеото бе повече от успешно според него и затова Карлос Моя взе решение: ще заснеме новия клип на последния си аромат не само с български екип, но и в България. Рядко се случва подобни реклами да бъдат произвеждани у нас по отношение на световни марки, но пък Моя ще го направи и след това ще го използва в масираната си рекламна кампания по света.

Продуцент на клипа ще бъде президентът на фирма „Камко” Христо Драмов, а сценарист и режисьор известният Жоро Торнев. Сцена на снимките ще бъде балната зала на Централен военен клуб. Самото заснемане на Карлос Моя и Ани Ангелова ще бъде в събота следобед след като испанецът премери сили на корта с младите бг-шампиони и звезди в зала „Христо Ботев” от 13 часа при вход свободен. Веднага след шоуто Моя ще се отправи към Централния военен клуб, за да влезе в ролята на актьор. Там вече ще го чакат готови за снимките екип, Христо Драмов и Жоро Торнев. В същата зала привечер пък ще бъде и приемът на БФТенис и Моя като декорът ще бъде запазен и по време на коктейла. Интересното е, че подранилите поканени гости ще могат да станат свидетели на снимките, като те не трябва да се притесняват, че могат да попречат на екипа или че ще влязат в кадър защото са взети необходимите мерки, а във видеоклипа ще присъстват само Карлос Моя и пловдивчанката Ани Ангелова.