Тандемът Ивайло Трайков и Добромир Ганев спечели купата от тенис турнира "Амарант Про-Ам" с награден фонд 2500 лева, който се проведена кортовете наТК "Плевен - ПСК". Във финала те победиха Никола Петров и Любо Петков с 9/8.

В състезанието взеха участие 15 двойки, съставени от 1професионалист и 1 аматьори разпределени в четири групи. Професионалистите бяха бивши и настоящирепубликански шампиони и играчи от националния отбор: Ивайло Трайков, Илия Кушев, Цветан Михов, членът на УС на БФТ Янаки Янакиев, Серафим Грозев, Румен Господинови Никола Петров.

В единия полуфиналПетров и Петков победиха Янаки Янакиев и Петър Сербезов с 9/8, а в другия Трайков и Ганев отстраниха Грозев и Каневчев с 9/4.

Спонсор на турнира е застрахователният брокер "Амарант", който осигури целия награден фонд. Шампиноите си тръгнаха с 1000 лева, финалистите - със 700, а класиралите се на трето и четвърто място спечелиха по 400 лева. Състезанието, което се проведе за втора поредна година, бе открито от кмета на Плевен Найден Зеленогорски. Наградите на победителите връчиха председателят наТК "Плевен - ПСК" Манол Манолов и Янаки Янакиев - управител на "Амарант" България.