Испанецът Наум Санчес, личен треньор на Адриан Андреев, отправи благодарности към президента на българската федерация по тенис Стефан Цветков и Българския олимпийски комитет за възможността да бъде заедно с Адриан по време на Европейския младежки олимпийски фестивал в Тбилиси, Грузия.

Престоят на специалиста в грузинската столица и включването на Санчес в българската делегация стана възможно с активната подкрепа на БФ Тенис и БОК.

Андреев достигна до финала в турнира по тенис и днес излиза на корта в опит да спечели златния медал срещу водача в схемата Ишай Олиел (Израел).

"Благодарен съм федерацията и президента Стефан Цветков, както и на БОК за страхотната възможност да бъдем заедно с Адриан тук. Днес той има прекрасен шанс да натрупа още опит срещу съперник, който е една година по-голям и който през 2014 спечели Ориндж Боул", сподели за сайта на родната федерация по тенис Наум Санчес.

Преди да заминат за Грузия и предхождащото Европейско първенство, Наум и Андреев направиха едноседмична подготовка на базата на Националния тенис център в София, като с тях беше и спаринг-партньорът на Адриан испанецът Пепе.