На 19 декември Интерактив тенис ще връчи за пети път годишните си награди ITL Tennis Awards. 

Празничната церемония ще се състои в Patron Cafe & Shot Bar, като най-запалените състезатели и приятели на аматьорската лига се събират в 19 часа, а в 20 часа започва официалната част. 

Така ще бъде закрит сезон 2019: след десетки турнири и много нови желаещи да усетят адреналина от игра на точки и в състезания. След гласуване във Фейсбук плакети и предметни награди ще получат победителите в седем категории: най-добър любител/любителка на годината, любимец/любимка на годината, тенис хотел на 2019, тенис клуб на годината. Интерактив тенис ще отличи още петима играчи, оставили следа в лигата през годината: най-проспериращ играч, най-активен играч, за цялостен принос в развитието на ИТЛ, най-позитивен любител и най-постоянен играч.

Приза „най-добър любител на годината“ ще получи N1 в годишната ранглиста на ИТЛ. Името му ще стане ясно след края на последния Мастърс ITL Finals 2019. В турнира ще бъдат разпределени 1500 точки. Това означава, че настоящият водач в класирането Любен Попов може да остане втори ако Иван Златанов спечели всичките си мачове в MG Tennis Club.

Мениджърът на ИТЛ Ивайло Цанков е подготвил изненади за всички наградени и гости на тържеството. Сред спонсорите на проявата са „Девин“, Transimport, Best Rackets, Go guide, AboPharma и Profirms. Медийни партньори на церемонията са спортните сайтове Спортал, Гонг и Dsport.

Както се случва на всички годишни награди на Интерактив тенис, Patron Cafe & Shot Bar ще остане отворен за приятелите на тениса до ранните часове на следващия ден, а купонът ще се вихри с пълна сила.