Вече официално станаха ясно участниците, които се класираха за финалната фаза на тенис турнира за любители, организиран от Green Life Resort. Турът е част от календара на Weekend Tour в различни туристически дестинации. Самите надпревари дават шанс на любителите на джентълментския спорт да играят красивата игра по време на семейна ваканция.

Турнирът се провежда за седма поредна година, като през последните две кампании домакините приемат по две събития за уикенд туровете. Груповата фаза на надпреварата започна на 6-и септември, като се изиграха последните двубои от нея и вече финалистите бяха определени след зрелищни битки. Приятната изненада беше тази на Светлана Дамянова. Тя беше единствената девойка, която се включи в състезанието. Светла показа изключителен дух и не се "даде" на мъжете в групата, класирайки се напред с две победи.

Миро Василев, който записа победа под №100 в турнирите на ИТЛ, също продължи напред. При двойките фаворити за спечелването на трофея са Свилен Свиленов и Петър Тодоров.

Четвъртфиналите ще се играят утре (10.09) от 09,00 часа, а полуфиналите ще се проведат във вечерната сесия, която ще бъде след 17,00 часа.

Голямата награда е уикенд за двама в Грийн Лайф Банско и е осигурена от домакините на събитието.