От 13-ти до 15-ти юли СПА хотел „Хисар“ ще бъде домакин на петия турнир от календара на семейната тенис и СПА верига Уикенд тур за 2018 година. След като излъчиха победители в „Интерхотел Сандански“, „Санта Марина Созопол“ и „Ува Нестум“ в Гоце Делчев, а в момента спорят за трофея от дългата тенис ваканция в комплекс „Грийн лайф ризорт“, Каваци, най-запалените аматьори от цяла България стягат куфарите за Хисаря.

Както обикновено, освен състезателите в курортното градче ще пристигнат техните близки, приятели и деца, за да се насладят на отличните възможности за почивка и спорт. СПА хотел „Хисар“ разполага със закрит и открит минерален басейн, уелнес и СПА център, и предлага десетки възможности за релакс и възстановяване. Гостите на турнира могат да се възползват от турска баня и хамам, финландска сауна и парна баня, римска баня, регенерираща терапия, приключенски душове и още много процедури.

Hissar Open 2018 ще се проведе на два корта с green set настилка. Програмата включва официални тренировки в петък, 13 юли. В събота са срещите в групите при мъжете и при жените, а в неделя са финалите. Организаторите от Уикенд тур гарантират най-малко по три мача на всички участници и най-ниски цени в комплекса за този период на годината.

Със сигурност през 2018 надпреварата ще има нови шампиони, тъй като миналогодишните победители при мъжете и при жените – Милен Иванов и Марияна Динкова – няма да участват. Новите носители на трофеите ще получат за награда почивка за двама в хотела и ваучери за 500 лв. от Wilson, за пазаруване в магазини Sport Box.

Организаторите съобщават, че има едно свободно място – в схемата при жените, а турнирите са подходящи и за начинаещи, и за напреднали. Повече информация за веригата и за предстоящите състезания може да намерите на сайта на Уикенд тур.