Една от най-успешните родни тенисистки Цветана Пиронкова даде официален старт на модната си марка Pironetic с откриването на онлайн платформата.

Цвети Пиронкова посвети последните две години на активна работа по проекта за създаване на модната линия, за която загатна през 2016 година, когато игра на Уимбълдън в собствен екип от едноименния бранд.

“Имам удоволствието да Ви представя дебютната ни колекция на Pironetic за дамска спортна и ежедневна мода. Добре дошли в света на дрехите Pironetic, създадени в Пловдив с много любов! Пожелавам Ви много радост и вдъхновение от спорта и движението с нашия нов бранд”, заяви в социалните медии Цвети Пиронкова.

“След дълъг период на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и много отдаденост, екипът ни има повод да се гордее със срещата, която дадохме на две от големите ми страсти в живота - спорта и модата”, каза още Пиронкова.

Модният бранд е насочен към дамите с активен начин на живот и олицетворява баланса, която всяка жена търси в живота сред множеството ангажименти и времето за спорт. Моделите са вдъхновени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието ѝ да създаде облекло, в което от сутрин до вечер да може да се чувства комфортно, свободно и в същото време елегантна и стилна.

Колекцията ще се продава онлайн на адрес www.pironetic.com.

източник: pironetic.com

Първата колекция идва с послание към дамите да направят смело първата крачка към движението и има за цел да ги мотивира и провокира към любов към спорта с почерка на елегантния стил.

Посланието звучи в атлетичния дух на спортистката и апелира към съвременните жени да не се страхуват да бъдат себе си, да направят дръзка крачка, дори да сбъркат, да не спират, а да продължат с поглед напред.

Линиите са класически, но с интересни и артистични дизайнерски хрумвания, съчетаващи последно поколение технологични материи и традиционен памук, завършени с много внимание към детайлите.

източник: pironetic.com

Колекцията е обособена в две основни концепции и цветови линии - в цвят и в черно и бяло.

В цветната линия се открояват любимите на Цвети Пиронкова пастелни тонове - розова пудра, мента и праскова, излъчващи женственост и нежност и елегантно допълват изчистения дизайн на моделите.

Цветовете мента и праскова носят също асоциация за свежест и хармония, стоят добре с всички тоналности на кожата и открояват оригиналните детайли и свободата, която носят нашите модели и кройки.

С емблематичния и оригинален авторски брандиран принт в Монохромната линия, създаден специално от български дизайнери, е представен и един поабстрактен почерк в изписването на новия бранд.