Атанас Апостолов е големият победител в 5-звездния тенис уикенд в Гоце Делчев. Той си тръгна с две купи от предпоследния турнир на годината на Уикенд тур Uva Nestum Open II. Наско спечели титлата на сингъл, след като на финала в комплекс Uva Nestum Wine & SPA победи Калоян Георгиев с 6:3. На двойки той игра в тандем с Калоян и взе мача за първото място срещу Георги Дойчев и Мариана Динкова с 6:3. Това е втора победа на сингъл за Атанас в семейната тенис и СПА верига след триумфа му в Santa Marina Open II през септември. Там Наско игра финал отново срещу най-добрия си приятел и тенис партньор Калоян и пак спечели, след като губеше с 0:3.

“Не съм много доволен от играта си в Гоце Делчев, но се оказах най-добре подготвен физически и психически, - каза след награждаването победителят. – И в полуфинала, и във финала изоставах в резултата с 0:3 и обърнах до 6:3. Най-много ме затрудни настилката. Оказа се, че на червения килим топката отскача по-бързо и пада ниско. Приплъзва се, но като че ли аз се приспособих най-бързо към това. Спечелих и турнира на двойки, което беше изненада за мен, защото досега не бях играл карета. Благодаря на организаторите за перфектните условия и за чудесните награди – почивка в Uva Nestum Wine & SPA, минерална вода „Девин“, бутиково вино Uva Nestum и купи. Няма да участвам в последния турнир на веригата в Баня, но следващата година съм на линия.

Освен много тенис участниците в Uva Nestum Open II имаха възможност да опитат и от чудесните вина на собствената изба на Uva Nestum Wine & SPA. Даниела Сиракова и Нели Огнянова спечелиха по едва бутилка бутиково вино, а състезатели и гости разчитаха за здравословната си хидратация на минерална вода „Девин“. Единствената участничка в Uva Nestum Open II Мариана Динкова получи специалната награда на домакините – нощувка и СПА процедури в петзвездния комплекс. Партньорът й на двойки Георги Дойчев, както и победителите на двойки също си тръгнаха с ваучери за нощувка и вино.

Последният турнир на Уикенд тур за 2019 ще се проведе от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско.