Тенис клуб 15:40 и Интерактив Тенис организират тенис надпревара за участници в начинаещо ниво в началото на идната седмица. Турнирът е от категория 125 и е част от вечерните турове на ИТЛ. Играчите, които са с ранк между 10 и 8 в платформата на Интерактив, ще имат право на участие.

Турът дава повече от добра възможност на всички състезатели, които правят своите първи стъпки в конкурентна и състезателна атмосфера с различни съперници. Събитието ще продължи две седмици, а неговият формат е Fast4 (два къси сета до четири, а при равенство в сетовете се играе шампионски тайбрек до 10 точки).

Освен тази категория, организаторите в столичния квартал "Редута" ще организират и надпревара от категория 250 от 5-и септември, а седмица по-късно започва и категория 500 и женският турнир - Ladies Night. Записването още тече и всеки, който е готов да предизвика себе си и иска да се конкурира с други тенисисти, е добре дошъл, казва мениджърът на лигата Ивайло Цанков. Към този момент остават само седем свободни места за най-конкурентната надпревара, като през последното издание всички места бяха заети, което е традиционно за този турнир.