Националът на България Александър Донски подписа 3-годишен договор с най-добрия български клуб "MG спорт". 22-годишният ни талант, който бе част и от отбора на страната ни на световното първенство в Сидни, ще защитава цветовете на столичния клуб, който не отстъпва по нищо на клубове от световна величина като тези в Париж, Лондон, Берлин и Виена.

Тази година Донски записа първата си победа на сингъл за купа "Дейвис" в Коста Рика, а през миналата спечели и първата си титла на фючърс турнир в Претория. Нашият състезател обича безрезервно България и винаги го доказва с изявите си на корта и извън него.

В момента Донски, който заема 562 място в ATP, е на подготовка в Торонто, където тренира със силни спаринг партньори в очакване на старта на отменените заради пандемията COVID-19 състезания.

"Благодаря за гласуваното ми от "МG спорт" доверие. Организацията в клуба е изключително силна и ще направя всичко възможно за утвърждаване на отличната репутация на клуба", заяви Донски непосредствено след подписване на договора. Задоволство от сключеното споразумение изрази и управителят на "МG спорт" Стефан Йорданов.