Локомотив Пловдив посреща Левски на "Лаута" в мач от 30-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:45 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи за вас всичко най-интересно около сблъсъка минута по минута.

Пиер Зебли е наказан за Локомотив Пловдив, а Петър Витанов е контузен, като и двамата са аут от сблъсъка с Левски. Наставникът на тима Александър Томаш бе споделил, че е разбрал, че понякога трябва да бъда брутален. "Смърфовете" нямат загуба в последните си пет домакинства в efbet Лига. Хорхе Сегура успя да отбележи първото си попадение за Локомотив Пловдив в последния мач срещу Славия.

Филип Кръстев и Андриан Краев са наказани за Левски и ще пропуснат двубоя в Пловдив. Билал Бари все още е контузен и лекува травма, а Хосе Кордоба е под въпрос за мача. Добрата новина за "сините" е, че Илиян Стефанов се завръща и ще е на линия за Елин Топузаков. Левски впечатлява със своята защита, като не е допускал гол вече в 9 поредни домакинства.

При победа Локомотив Пловдив ще завърши на 6-о място преди плейофната фаза, а Левски се бори за трите точки, за да скъси изоставането си от третия в класирането - ЦСКА 1948.