Най-популярният конкурс за сексапил у нас – или най-горещата вечер, в която едно момиче прави една огромна стъпка!

Ако искаш да бъдеш част от историята на българската секси революция и да се запознаеш отблизо с най-обсъжданите звезди в родния хайлайф, заповядай на ексклузивната вечер, в която ще бъде избрана носителката на бляскавата титла Playmate of the Year 2015!

На 28 януари от 20:30 часа 12-те претендентки ще дефилират пред отбрани гости в три кръга, след които вотът на представителното жури ще бъде прибавен към гласовете на публиката – а в края на вечерта България ще узнае името на новата си кралица!

Гласувайте за своята фаворитка на: http://www.playboy.bg/playmates2015/

Вече се запознахте с половината от претендентките, а сега ви предстоят срещи с още шест момичета. С първите две от тях ви запознаваме днес. 

Първата от тях е Дениса, която е на 22, иска кариера като модел и певица. Сред мъжете – казва - харесва бизнесмени, лекари и актьори. 

Дениса

източник: Playboy.bg

Дилена също е на 22. Занимава се с моделство и танци. Уверена е, че притежава всички данни за Мис Плеймейт и няма да се учуди, ако спечели. 

Дилена

източник: Playboy.bg

Вход за събитието 120 лв (с ДДС) включващ едно седящо място на маса по избор на балкон 1 (виж приложената схема), кетъринг и консумация на безалкохолни и на алкохолни напитки, бяло и червено вино.

Стани част от новата история на PLAYBOY и българския джет-сет!

Местата са ограничени и закупените куверти са поименни, без право на преотстъпване.

Кога: 28 януари 2016-а, 20:30 часа

Къде: Rainbow Plaza, ул. Атанас Дуков 29

Дрескод: Champagne & Crystals – да бъдем шармантни и уникални, както подобава на марките PLAYBOY и Playmate

За повече информация можете да се свържете с нас чрез лично съобщение.

Телефон за закупуване на куверт: 0899 518 175