Решихме да зададем няколко неудобни въпроси на Джесика, а на нея взе, че й хареса. Не ставаме за лошо ченге.

- Къде е най-лудото мястото, където си правила секс?

- В кабинета на училищния директор. Тъкмо завършвах гимназията и моят приятел ме натисна върху вратата, така че ако директорът се появи по-рано от очакваното, да не може да я отвори.

- С коя известна жена би спала и защо?

- С Меган Фокс. Ще й дърпам нейната дълга тъмна коса. Има и едни такива устни за целувки, и ми харесва поведението й на лошо момиче.

- Коя ти е любимата част от един мъж?

- Устата му, защото мога да намеря толкова много приложения за нея!

- Гледаш ли порно?

- Да, но предпочитам да го гледам с някого и да изиграваме сцените заедно. Любимите ми филми са на Джена Хейз.

- В спалнята обичаш да командваш или предпочиташ да бъдеш доминирана?

- Определено да бъда доминирана. Аз съм на 22 и макар да си мисля, че съм опитна, ми харесва да ми показват нови трикове и да ме командват. Понякога дори ми харесва, когато ме натиснат надолу и дори да ме душат лекичко. Нали знаете цитата момчета... „души ме, пляскай ме, дърпай ми косата”.

- Каква ти е най-голямата сексуална мечта?

- Най-голямата ми сексуална мечта е да правя секс с мъж, докато той кара Астън Мартин към официално събитие. И другите шофьори да ни гледат през прозореца. Той да кара с 170 км/ч, докато аз му шепна в ухото да свършва. И той свършва, точно когато спираме пред червения килим, аз успявам да си седна на мястото преди папараците да успеят да ни снимат и по-късно репортерите да кажат, че той е им се е усмихвал като най-щастливия човек на земята.