Късна лятна вечер, небе осеяно в звезди,

а в "Тина Киркова" красиво бебе се роди.

Нежна и прекрасна, Катерина се нарича тя,

и носи нова надежда за подобряване на света!

Има моменти, които белязват живота ни по особен начин. Заради трепетните усещания, които създават у нас, заради урагана от чувства, който предизвикват, заради връхлитащата ни палитра от щастливи емоции. Вечерта на 12 юли е от тези, необикновените, и ще остане завинаги в съзнанието на журналиста от Дарик радио Стефан Стоянов, а и в нашето.

Прекрасната половинка на обичания ни колега Радостина го дари с втора рожба. Малката дъщеричка на Стефан проплака в "Тина Киркова" в столицата, а мама и татко я нарекоха Катерина.

Щастливите родители изказват сърдечни благодарности към лекарския екип в лицето на доктор Киров, доктор Михайлов и доктор Ковачева, положили всички необходими грижи за майката и бебето.

А целият Екип на Гонг пожелава на Радостина, Стефан и батко Тошко много незабравими семейни мигове с малката принцеса Катерина. Имайки честта да сме сред първите орисници на Катерина, всички ѝ желаем да е много здрава и щастлива, да има живот по-сладък от мед и да донесе много поводи за гордост на родителите си!