Обагрена в цветове, изпълнена с любов, озарена от нежни лъчи

есента донесе на Гонг и благи новини.

Малко юначе глас силен извиси,

да са наясно мама и татко, че думата му ще тежи!

В живота има едни мигове, които го правят повече от необикновен. Които изтръгват човека от делничния ритъм и го изправят пред други, по-красиви хоризонти. Променят изцяло света му, мирогледа му, дават му нов смисъл. Такива моменти не се случват всеки ден, но затова пък оставят диря за цял живот. 1 ноември 2016 година ще остане като най-щастливия ден за обичания ни колега Станислава Кръстева и за ръководителя на спортния отдел в NOVA TV Веселин Василев.

В Деня на будителите двамата станаха щастливи родители на малкия Симеон. Стенли пое в прегръдките си първородната си рожба днес в столичната клиника „Вита“. Бебокът е със стройни размери – 3 килограма и 50 сантиметра висок. Станислава и Веселин изказват искрени благодарности на д-р Даниела Велкова за безрезервната грижа през всички тези месеци, на Гергана Ингилизова, както и на целия екип на болницата.

За екипа на Гонг е удоволствие, че може да сподели красивата емоция. Трепетно очакваната вест придаде пъстър нюанс на деня ни и породи много усмивки по лицата ни.

Бидейки част от този незабравим ден, ние искаме да отправим и своите благопожелания: Желаем на малкия Симеон да расте силен и здрав, нека очите му винаги сияят от щастие, а топлата му прегръдка да стопля сърцата на мама и татко!