Мислите, че не съществува нещо, което може да ви изненада в спалнята? Направили сте всичко, което е възможно на този свят? Едва ли...

Сексолози съставиха списък от 25 точки с всички места, на които трябва да правите секс, освен в леглото.

На първо място в класацията е под душа или във ваната. След нея се нарежда класиката - в киносалона по време на прожекция. Трета в списъка е вибриращата перална машина, а след нея най-подходящи са плажът (за предпочитане през нощта) и люлеещ се хамак (навсякъде в страната).

Анкета показва, че следващо най-желано място за интимни удоволствия е асансьорът или бюрото на шефа. Природата винаги предразполага към ласки, за това на одеяло в гората е номер осем в списъка.

Старомодната романтика също не е угаснала съвсем, тъй като все още има двойки, които мечтаят да се награбят сред засадената пшеница. На покрива на сграда или във влака също присъстват в списъка. Оттук нататък следващите няколко позиции са все транспортни средства - самолет и кола или лодка, предава БГНЕС. В реката също не е за изпускане. Ако нямате река наблизо можете да се сграбчите във всеки воден басейн - езеро, море, океан или в по-екстремни случаи басейна във фитнеса.

На 16-то място в списъка с местата, където трябва да правите секс е на върха на Еверест. Ако не си представяте на покорите най-високият връх в света за един секс, можете да пробвате на по-достъпен.

На сватбата на приятел, в стаята на младоженците и в библиотеката са други предложения, които ще разнообразят сексуалния ви живот. Има двойки, които имат по-странна представа за адреналин. За тях възбуждащ е сексът в сеното и под звуците на мучащите крави. Стигнахме до номер 21 в списъка, където се нарежда спалнята на родителите, а след нея по рейтинг са палатката, съблекалнята и секс магазина. Класацията приключва с интересен и вълнуващ секс на водно колело.