„Нетинфо“ отваря виртуално вратите на своя офис, за да покаже „дома“ на някои от най-известните български сайтове, сред които Vesti.bg, Dariknews.bg, Vbox7.com, АБВ Поща, Gong.bg, Edna.bg и други. Всекидневно за всички тези сайтове се грижи екип от 200 специалисти, които се радват на изключително цветно и креативно работно пространство.

Всекидневно за всички тези сайтове се грижи екип от 200 специалисти, които се радват на изключително цветно и креативно работно пространство. Разходете се в офиса на "Нетинфо"

Няма как да сбъркаш в чий офис си попаднал, защото навсякъде има елементи от портфолиото на „Нетинфо“. Дори и залите за срещи носят емблематичните имена АБВ и „Нетинфо“. „АБВ е един от най-важните продукти в нашето портфолио и беше съвсем естествено да изберем това име за една от залите ни“, разказва Христо Христов, изпълнителен директор на „Нетинфо“. Пространството е от „отворен“ тип, което много помага за по-бързата и лесна комуникация между служителите.

„В „Нетинфо“ много държим нашите служители да се чувстват комфортно на работното си място, затова и офисът ни изглежда по този начин. Атмосферата е много приятна, по-скоро неформална и смятам, че това улеснява голяма част от работните процеси“, допълва Христо Христов.

Разгледайте галерията със снимки от офиса на "Нетинфо" тук.

Офисът на „Нетинфо“ е проектиран от професионални дизайнери и макар че е нов (само на една година), наскоро е направена промяна, за да отговори на нуждата на служителите от повече пространство за провеждане на срещи.

Така се обособява нова зона, която може да се използва хем за срещи, хем за място за отдих. В нея впечатление правят и книгите, които са достъпни за всеки в офиса. На разположение на служителите са още и кухненска част, пуфове, люлки, временни работни станции – всеки сам може да избере кое е най-удобното му място за работа. Освен че в офиса на „Нетинфо“ се осъществява поддръжката на всички сайтове и платформи на компанията, тук има и студио, в което продуцентите от 7Talents снимат някои от най-гледаемите уеб поредици у нас.

Затова и всички служители са свикнали да виждат камери и оператори по време на работния ден, което от своя страна добавя още интересни моменти в ежедневието на всички в офиса. Неотдавна всички в офиса на „Нетинфо“ се включиха и в добилия популярност Mannequin challenge, който може да си припомните тук.