Кипърският изпълнител от гръцки произход Михалис Хаджиянис идва за първи концерт в България, а трима от читателите на Gong.bg ще получат двойни билети за събитието.  

Авторът на една от най-емблематичните гръцки балади „De Fevgo“ (Няма да си тръгна) e един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век. Едва на 34 години, Михалис има 10 албума и десетки хитове зад гърба си, които българските фенове ще мога да чуят за първи път на живо на 10 октомври в зала 1 на НДК.

Михалис излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. През следващите няколко години са белязани от изключително успешни и станали платинени албуми и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 той пее на закриването на 

Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

Ако искате на видите на живо изпълненията на Хаджиянис, трябва да отговорите на въпроса: 

Кога е роден кипърският изпълнител? 

Верните отговори пращайте на igra@netinfocompany.bg, като напишете и трите си имена и телефон за връзка. Не забравяйте като тема (subject) на мейла да напишете "gong.bg"  

Победителите ще бъдат обявени на 08.10.2015 на страниците на Gong.bg.  

Организаторите ще се свържат по телефона с победителите