Холивудската знаменитост Силвестър Сталоун вече е у нас за снимките на екшъна "Непобедимите" 2. Това е филмът, който ще събере в страната ни едни от най-добрите актьори в този жанр. Сталоун пристигна в София малко след 14:00 часа, а Дарик беше една от медиите, които го посрещнаха. От два дни в столицата е и Долф Лундгрен, който също ще участва във втората част на "Непобедимите". Човекът обаче, когото всички очакваха е именно 65-годишният Силвестър Сталоун, защото той е двигателят на целия проект, съобщи DarikNews.bg.

Въпреки традиционните предупреждения, че звезди от подобна величина не обичат да бъдат снимани и разпитвани, Силвестър Сталоун не само отговори на няколко журналистически въпроса, но и позволи на фотографите да свършат работата си. В София Сталоун кацна облечен в тъмни дънки, черна блуза и с маратонки. В добавка към визията му имаше черни очила и брада тип "катинарче".



На феновете си тук актьорът обеща, че ще се почувстват много горди, заради това, което предстои да се случи в страната ни: "Бойните сцени в този филм ще бъдат много по-големи и добри от тези в първата част. Мащабите на продукцията са много по-големи, така че ще накараме хората в България да се чувстват много горди. Искам да им кажа, че ще си прекараме страхотно, ще се смеем много, освен това ще похарчим много пари тук, с които ще помогнем на икономиката, така че накрая всички ще бъдем победители", обобщи Сталоун.

Той е в София за втори път. През септември 2008 година актьорът посети страната ни, за да разгледа Киноцентъра в Бояна, срещна се и с тогавашния кмет на столицата Бойко Борисов. Този път на летището Силвестър Сталоун за малко щеше да се засече с министъра на културата Вежди Рашидов, който се прибираше от командировка в Лондон, но в крайна сметка двамата не се видяха.

През октомври към екипа на "Непобедимите" 2 ще се присъединят още екшън звезди. В столицата предстои да пристигнат бившият губернатор на Калифорния Арнолд ШварценегерБрус УилисДжейсън СтейтъмЧък НорисЖан-Клод Ван ДамДжет Ли. Те ще идват в различни дни и ще стоят различен период от време, в зависимост от големината на ролята, която имат в продукцията.

По този показател Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм са сред актьорите, които ще останат най-дълго в страната. За най-кратко тук ще бъдат Шварценегер и Брус Уилис, въпреки че според предварителните информации ролите им в "Непобедимите" 2 ще са по-сериозни от тези в първата част на филма, където имаха само кратко появяване.

Снимките на "Непобедимите" 2 ще започват до няколко дни и ще продължат около два месеца и половина. Освен в София камерите на продукцията ще се завъртят още в Банско,ПловдивЛовеч.