Актрисата и секс символ Памела Андерсън се завръща на страниците на Playboy за последното "голо" издание преди редизайна на списанието, което скъсва с "горещите" публикации.

В четвъртък Playboy пусна снимки на 48-годишната актриса, която за първи път се появи на страниците на списанието през 1990 година, по бельо.

"Не се мисля за красавица, но знам, че имам дълбок, чувствен заряд", казва Андерсън в интервю, придружаващо снимките и добавя: "Аз съм малко ексхибиционист и обичам да съм игрива и забавна."

През октомври Playboy обяви, че спира да публикува голи снимки в емблематичното списание за мъже, отправяйки предизвикателство към ширещата се онлайн порнография. 

Списанието, което разчупи табутата на начина на живот през 50-те години на миналия век със снимки на разголени красавици, ще започне да излиза от март 2016 г. с напълно променен дизайн. Playboy обяви, че ще наложи нова линия на еротични и предизвикателни фотоси на най-красивите жени в света, но без голота.

Този ход бележи обрат в списанието, което стартира през 1953 г. със знойната Мерилин Монро на корицата си, нарушавайки табуто жените да се показват голи.

Памела Андерсън, известна от телевизионния сериал "Спасители на плажа", ще бъде на корицата на списанието за 14-и път и това ще бъдат последните й разголени фотоси там. Изданието ще бъде пуснато за продажба на 11 декември. /БГНЕС