Актрисата Дженифър Анистън беше определена за най-сексапилната жена на всички времена в допитване на списание Men`s Health. Тя победи бившата си съперница в любовта Анджелина Джоли, която дълго време беше смятана за по-сексапилна от нея, но сега остана едва на десето място.

В първата десетка читателите на списанието са поставили още Ракел Уелч, Мерлин Монро, Бритни Спиърс, Мадона, Урсула Андерс, Бети Пейдж, Памела Андерсън и Джейн Фонда. "Забавното е секси, а Дженифър Анистън е забавна", съобщи списанието във връзка с класацията. "Нейната земна личност я прави да изглежда достижима. Всеки, който я е гледал в "Офис треска", трябва да признае, че тя има усет за добрия външен вид. Тя рядко играе празноглавки и рядко преиграва в ролите си. Дженифър е забавна по доста свеж, човешки начин", допълват от списанието.

Що се отнася до избора на самата Дженифър Анистън за най-сексапилна жена в света, тя е раздвоена. "Тя е нещо средно между Брижит Бардо и Глория Стейнем. Но ако трябва да избера една, бих казала Глория, защото тя има всички необходими качества. Това е секси", сподели актрисата пред списанието.

Най-секси за всички времена: Дженифър Анистън

източник: БГНЕС