Един от най-коментираните и противоречиви участници в “Игри на волята”, Симеон Кралев, е гост в официалния подкаст на предаването “След игрите”. Той отпадна на племенен съвет на Блатото. Пред водещата Ваня Запрянова Симеон сподели интересни факти за своята игра, за коалициите и за личния си живот.

Кралев съжалява, че е отпаднал на съвет, а не в битка, защото искрено се е наслаждавал на игрите и е изпитвал необясним адреналин, когато е на Арената. Той сподели, че според него хората на Блатото са виждали голяма заплаха в него, което е причина да бъде изгонен по този начин. Вечно гладният Кралев съжалява за избухванията си и за лошите думи, които е казвал по време на “Игри на волята”. В епизода той отговаря дали се е научил от грешките си.

Кралев е бил единственият с нагласата, че играчите в племената не трябва да се чувстват като близки, а като конкуренти. В началото на играта е харесвал всички от племето на Гордите с изключение на Димитър, заради хапливите му коментари. Още от началото е усетил химия между него и Благой, както и силна връзка с Крамарска и Пелипенко, но идването на Мартин в племето е разбъркало картите му. Към днешна дата той не смята разпадането на коалицията им за предателство и не таи лоши чувства към нито един играч.

Симеон Кралев

източник: След Игрите Podcast

В “След игрите” Симеон Кралев сподели, че никога не се е лишавал от храна извън “Игри на волята”, което е довело до неговото постоянно мрънкане, защото в реалния живот приема много калории. Определя Резиденция без никаква храна за най-суровото наказание, което смачква играчите физически и психически; дори предпочита Брега на отчаянието, защото там има поне джанки.

Кралев има четирима братя и сестри, като той е най-големият. Още на 9-годишна възраст заминава за Швейцария, където учи в едно от най-скъпите и строги училища в света, и именно там се е изградил като личност. Като тийнейджър пред него е стояла дилемата дали да продължи със спортната си кариера, свързана с коли, подобно на баща си Пламен Кралев, или да продължи с образованието си. Той избира учението, но признава, че високите скорости са му в кръвта.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube.и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .