Едва ли има футболен фен, който да не помни Наталия Сивиец. Магнетичната хубавица, която очароваше зрителите на мачовете от Европейското първенство през 2012-а година. Красавицата омая запалянковците и в някои от срещите на шампионата на Стария континент през тази година във Франция. Тя е все така сексапилна, чувствена и харизматична, а историята ѝ определено буди интерес.

Наталия е родена на 1 август 1983-а година и е популярна като най-сексапилната фенка на полския футбол. Тя мечтае за кариера в модата, а Царят на спортовете е този, който отваря вратите за хубавицата по пътя към голямото ѝ желание.

2012-а година се оказва съдбоносна за Сивиец. Нейното присъствие на стадионите по време на Европейското се превръща в константа, за радост на фотографите. След всеки двубой на „дружина полска“ куп снимки на предизвикателната дама заливат медиите и така всъщност ярко изгрява нейната звезда. След това щуро футболно лято редица модни специалисти започват да търсят Наталия, запленени от изразителните ѝ черти и сексапилната ѝ осанка. И така до днес, когато минава за един от най-успешните модели не само в родината си.

Успехите съпътстват Наталия, която се радва на редица професионални ангажименти и на прилично благосъстояние. По информации на полски издания от 2012-а насам Сивиец е натрупала 4 милиона долара. И всичко това благодарение на популярността, придобита на стадиона.

Наталия взема участие и в различни конкурси за красота.