Сутрин е. Навън е още тъмно, а будилникът настоятелно държи да станем още сега и да посрещнем предизвикателствата на новия ден. В тези моменти често всичко, за което мечтаем е чаша кафе. Понякога това се оказва и най-добрият стимул, за да станем от леглото в мрачните зимни утрини.

Приготвянето на кафето е цял ритуал, защото за всеки от нас е толкова различно. Някои предпочитат да заредят машината с плътно и ароматно кафе и да напълнят догоре любимата си чаша за горчив и енергичен старт на деня. Други обичат кафето си в италиански стил – късо – глътка, най-много две, с плътен каймак. Някои предпочитат бързината и удобството на разтворимото кафе, други да потънат в сладката пяна на капучиното.

Едни пият кафето си с различни добавки като мляко, захар или щипка канела за разкош, а други са традиционалисти и предпочитат черната си напитка горчива и натуралистична.

Всички ще се съгласят обаче, че това, което може да направи кафето още по-неустоимо е една хрупкава бисквитка, с която да го споделим. А тя може да бъде и много специална, ако е в компанията на нежен карамел и топящ се млечен шоколад.

Разбира се, това е Twix!

Потопете шоколадовата пръчица в горещото си кафе за още по-разтапящи мигове на сутрешно удоволствие! Хармонията от шоколад и карамел, в комбинация със силния вкус и аромат на Вашата чаша кафе и завършека от хрупкаво изпечена бисквитка е всичко, което Ви трябва за една прекрасна сутрин, заредена с добро настроение и оптимизъм, достатъчни за целия ден. А да не забравяме, че пръчиците всъщност са две!